Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Óra szerviz képes leírás - Szervíz.tlap.hu
részletek »

Óra szerviz - Szervíz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szerviz.tlap.hu » Óra szerviz
Keresés
Találatok száma - 8 db
Citizen márkaszerviz (Bp)

Citizen márkaszerviz (Bp)

Citizen márkaszerviz, órajavítás, szerviz, Citizen márkaszerviz. 1992. óta foglalkozunk a Citizen órák szervizelésével. Órásaink több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek, de ennek ellenére folyamatosan képzik magukat. Közvetlen kapcsolatban állunk a gyárral, innen szerezzük be a folyton megújuló szervizeléshez nélkülözhetetlen dokumentumokat. Magyarország egyetlen hivatalos Citizen órafogalmazója a Borkutime kft., akikkel évtizedes gyümölcsöző kapcsolatunk van. Együtt működésben dolgozunk és végezzük a garanciális javításokat. A garancia érvényesítéséhez egy kis alakú jótállási és használati utasítás című könyvecskét fogadunk el.

Francsek István (Bp)

Francsek István (Bp)

A nagy óragyártók azt tanácsolják az óratulajdonosoknak, ha azt szeretnék, hogy órájuk sokáig kifogástalan állapotban maradjon, akkor 5 évente érdemes kitisztíttatni. Ezért tanácsolom mint órás én is kedves vevőimnek, hogy ne csak akkor hozzák el óráikat, ha elromlottak, hanem rendszeres karbantartással az óra meghibásodása elkerülhető lenne az esetek nagy részében.

Jung Órás (Bp)

Jung Órás (Bp)

Kvarc és mechanikus, kar,- fali-,és ébresztőórák javítása. Antik órák javítása, restaurálása. Asztali és fali órák tokjának javítása. Nagyobb órák esetén oda - vissza szállítással, lakáson történő üzembe helyezéssel.

Lézermix (Debrecen)

Lézermix (Debrecen)

Casio, Citizen, Timex, Vector karóra, falióra, ébresztőóra, számológép, menedzserkalkulátor, cimkenyomtató. Óraszerviz, órajavítás, kalkulátorok, számológépek javítása, számítógép PC szerviz. Speciális műszerrel néhány perc alatt kockázatmentesen megállapítható a karórák tömítéseinek pillanatnyi állapota, s így jelentősen csökkenthető annak a veszélye, hogy az óra vízben történő használat során beázik, és emiatt tönkremegy. Tömítetlenség esetén meg tudjuk határozni a hiba pontos helyét illetve okát, és ennek ismeretében a beázás általában megszüntethető.

Major Tamás (Vác)

Major Tamás (Vác)

Major Tamás órásműhely, Minőségi órák forgalmazása alaptól a luxusig. Antik órák felújítása, restaurálása. Órák javítása, tisztítása, felújítása, szervizelése, elem és óraszíj cseréje, csuklóra igazítása, csatcsere, csatjavítás, óraüvegkészítés, polírozás plexiüveg esetén, műszeres vízállóság vizsgálat. Mechanikus és kvarcórák műszeres beszabályozás. Minőségi órák forgalmazása alaptól a luxusig.

Hirdetés
Oktogon Órabolt - szerviz (Bp)

Oktogon Órabolt - szerviz (Bp)

Szolgáltatásaink SWATCH Órajavítás, Polírozás, Szíjcsere, Elemcsere, Óraszíj. A már jól ismert Swatch márkabolt 1998 óta szolgálja ki régi és új márkahű vásárlóit, de alkalmazkodva a piac és a divat változásához, 2006 szeptemberében megújultunk, a már jól ismert Swatch márka mellett a legjobb és legújabb divatmárkákat is megtalálják üzletünkben (pl: POLICE,GUESS, DIESEL, ESPRIT, PUMA, FOSSIL, CITIZEN, CASIO, EMPORIO ARMANI, TISSOT). Ezáltal az üzlet neve is Oktogon Óraboltra változott. Kedves és jól képzett eladóink szívesen állnak rendelkezésükre, akár saját részre, akár ajándékba vásárolnának órát. Üzletünkben állandóan megújuló kínálattal várjuk kedves régi és új vásárlóinkat. Üzletünkben lehetőségük van a BANKKÁRTYÁVAL való fizetésre!

óra szervíz (Bp)

óra szervíz (Bp)

Cégünk mindenfajta óra szervízelését vállalja, garanciával. Lehet, márkás óra, antikóra, falióra. Foglalkozunk elemcserével, szíjcserével. Üvegcserével, üvegpolírozással valamint óra tok polírozással. Ha órája nem jár , régi öreg, mi felújítjuk önnek. Számlap tisztítás, restaurálás. Teljes felújítás. Szinte mint új korában. Keresse üzletünket a Mammut 1 bejáratánál, a széna térfelől. ÓraGuru

Tik-tak órajavítás (Bp)

Tik-tak órajavítás (Bp)

Üzletünk 15 éves szakmai múltat mondhat magáénak. Órák szakszerű javítását garanciával vállaljuk. Javítunk karórákat, zsebórákat, valamint antik fali és asztali órákat. Szolgáltatásaink közé tartozik szíjak, csatok szerelése, óraüveg csiszolás, elemcsere. Nagy gondot fordítunk a minőségi szolgáltatásra és alkatrész felhasználásra. Az általunk forgalmazott elemek kizárólag egy beszállítótól kerülnek beszerzésre, ezáltal mindig legjobb minőségű elemet kapja a vásárló. Igénybe veheti üzletünk értékbecslését is, ha szeretné tudni, hogy kedvenc időmérője mennyit ér. Ha ellátogat hozzánk, meggyőződhet széles karóra választékunkról. Üzletünkben megtalálható márkák közé tartozik: Seiko, Citizen, Tissot, Bulova, Garet, Q& Az órák szeretete és a magas színvonalon felszerelt üzletünk lehetővé teszi, hogy az Ön órája a legnagyobb szakmai kényeztetésben részesüljön.

Tuti menü